7. Sınıf İngilizce Test

Sponsorlu Bağlantılar
apples drink tea elephant helin ingilizce testi istanbul jenny reading books school uniforms t tv time c weren yesterday morning 7. Sınıf İngilizce Test 7. Sınıf İngilizce Testleri 7.sınıf ingilizce testleri 7. sınıf ingilizce test..

7.sınıf İngilizce Testi – 2


7.Sınıf İngilizce Testi – 2

1) They didn’t TV last nigt ……………they?

a)was b)did
c)were d)didn’t

2)We…………..to İzmir last year.

a) going b)went
c)goes d)go

3)They don’t drink tea,…………………?

a)are they b)does they
c)do they d)did they

4)I was in Antalya……………summer.

a)this b)last
c)every d)any

5)This month……….November.

a)is b)are
c)were d)was

6) A: ……………were you yesterday morning?
B:At school

a)when b)what time
c)where d)how often

7)Ayşe went to İzmir last Summer,……………..?

a)didn’t she? b)did she?
c)doesn’t she? d)does she?

8)This year you are in 7th class, but last year…………..in 6th class.

a)are b)weren’t
c)were d)was

9) An elephant is …………………..than a cat.

A) as big as
B) as small as
C) bigger
D) smaller

10) İstanbul is…………………..than İzmir

A) more crowded
B) big
C) smaller
D) crowded

11) I have got …………. apples
a) a little b) any
c) a lot of d) so much

12) Helin is 1.58 cm tall and Pınar is 1.70 cm tall .Pınar is …………. than Helin.
a) tall b) the tallest
c) tallest d) taller

13) We wear school uniforms at school ,……….. ?
Complete the taq question .

A ) aren ‘t we C ) don ‘ t they
B ) don’t we D ) didn’t we

14). I ……. the letter yesterday .
Boşlukları doldurunuz .

A) did wrote C ) write
B ) didn ‘t wrote D )wrote

15)We _________________our holiday in Alanya last summer.

a)spend b)are spending
c)will spend d)spent

16)Jenny likes reading books,____________________________?

a)doesn’t she b)isn’t she
c)does she d)is she

17) I am coming with you,……….?

a)am I b) aren’t I
c) are I d) am not I

18)I……… my grandmother last weekend.

a)am visiting b)has visited
c)visited d)visit

19)Wane…….to the cinema with her friends yesterday.

a)went b)sent
c)played d)cleaned

20) My father ………… a new car yesterday

a)buy b) buys
c) bought d) is buying

CEVAP ANAHTARI
1 B 11 C
2 B 12 D
3 C 13 A
4 B 14 D
5 A 15 D
6 C 16 A
7 A 17 B
8 C 18 C
9 C 19 A
10 A 20 C

7.sınıf İngilizce Testi – 6

7.Sınıf İngilizce Testi – 6

1) They _________ football yesterday.

a) play b ) were
c ) played d ) playing

2) I did my homework last night …………………………………..

a) by himself b) myself
c) yourself d) by myself

3) I would like …………………………………………….

a) to a pizza b) a pizza
c) too buy a pizza d) to pizza

4)The Nile is ………………………. The Kızılırmak.

A)long than B)longer than
C)long that D)long

5)They don’t go to concert every weekend, …………….?

A)do they B)does they
C)don’t they D)doesn’t they
6)İstanbul is ………..a Ankara

a)crowd b)the most crowded
c)more crowded d)crowded

7) He ……………….visit his grandfather yesterday

a)isn’t b)aren’t
c)didn’t d)wasn’t

8)My father went to Ankara…………………..

a)tomorrow b)today
c)last week d)this week

9)Asiye and Ali ______________ tennis at weekends.

a)plays b)is playing
c)play d)playing

10) İzmit is __________________ Balıkesir.

a)more crowded than b)crowded than
c)crowded d)the most crowded
11)He always plays computer games. ………………..?

a)is he b) doesn’t he
c) don’t he d) Isn’t he

12)Ayşe is _________girl in the class.

a)the most beautiful b)more beautiful
c)the beautifulest d) beautiful

13)Lake Van is ________than Lake Burdur.

a)taller. b)larger
c)more expensive d)smaller

14)İzmir is _________than Ankara.

a)colder b)faster
c)hotter d)taller

15)Ağrı is as ___________as Kars.

a)long b)hot
c)tall d)cold

16)…………..you ever seen a film of Harry Potter?

A)Has B)Did
C)Have D)Are

17)Mount Süphan is…………..than Mount Uludağ but Mount Ağrı is………… in Turkey
A)high / higher
B)higher / highest
C)high / the highest
D)higher / the highest

18)The color of their house……………ours.
A)are / as same as
B)is / the same as
C)is / the same
D)are / different
19)There isn’t ……………milk at home. I’m going to buy……………..
A)some / much B)any / a few
C)any / a little D)much / many

20)What kind of meal would you like to…………… for dinner?
A)to eating B)to eat
C)eat D)eating

CEVAP ANAHTARI
01 C 11 C
02 D 12 A
03 B 13 B
04 B 14 C
05 A 15 D
06 C 16 C
07 C 17 D
08 C 18 B
09 A 19 C
10 A 20 C

7.sınıf İngilizce Testi – 5

7.Sınıf İngilizce Testi – 5

1)You …………………… to write a letter.

A)want B)want to
C)was D)would

2) I can run _________________ a tiger.

A) as fast as B)fastest
C)faster D)as fast

3)Winter is the________________ season of the year?

A) as cold as B)colder
C)coldest D)cold

4)What do you prefer reading?

A)I prefer read book.
B)I prefer to reading book.
C)I prefer to read book.
D)I prefer reading book.

5)İstanbul is the ________ city in Turkey.

A)biggest B)bigger
C)as big as D)big

6)This is the………suit I’ve ever bought.

A)cheap B)more cheap
C) most cheap D)cheapest

7) This is the……….cheapest book .

A)more B)most
C)the most D) —-

8)I can’t buy that dress. I want ………………one.

A)cheaper B)cheapest
C)the cheapest D)more cheap

9)This is …………………………… song I’ve ever heard.

A)bad B) worse
C) the most worst D) the worst

10) Today, Liz is _____woman in the world.

A) happiest B) the most happy
C) the less happy D) the happiest

11) You ………………. tidy your room.

A )had B) have to
C) haven’t D) has to

12)Aslı is as …………as Ayşe.

a) the same b) beautiful
c) different d) beauty

13)Do you want to go to cinema?
a) No,I prefer going to theatre.
b) Yes, I does.
c) No, I didn’t.
d) Yes,They do.

14)İstanbul is …………………………. city in Turkey.
a) more crowded b) the crowdest
c) the most crowded d) the most crowdest

15)You ……………….. cook anything for me tonight because I will be late. I can get a sandwich or something later.
A)have to B) must
C)doesn’t have to D) don’t have to

16)A: What’s ……………. animal in the world?
B: On land or in the sea?
A) as big as B) the biggest
C) bigger D) too big

17)The lesson today wasn’t …………………….. the one we had last week.
A) as interesting as
B) more interesting
C) the most interesting
D) so interesting

18)………………….. people are unemployed in our country because there aren’t enough jobs.

A) A little B) A lot of
C) A few D) Much

19) I …………………………. in İstanbul,my sister……………………….in Ankara
A)live/lives
B)lives/live
C)live/living
D)do/live

20)I’II buy……………………..bread.

A)any B) a few
C) some D)how many

CEVAP ANAHTARI
01 B 11 B
02 A 12 B
03 C 13 A
04 D 14 C
05 A 15 D
06 D 16 B
07 D 17 A
08 A 18 B
09 D 19 A
10 D 20 C

Etiketler:7.sınıf ingilizce testleri 7. sınıf ingilizce test 7. sınıf ingilizce testleri ingilizce test 7.sınıf ingilizce testleri 7.sınıf 7 sınıf ingilizce testleri 7.sınıf ingilizce test 7.sınıf ingilizce testi ingilizce test 7. sınıf 7. sınıf ingilizce testi 7 sınıf ingilizce testi ingilizce testi 7.sınıf ingilizce testleri 7. sınıf ingilizce 7.sınıf testleri ingilizce testi 7. sınıf 7.sınıf ingilizce did didnt 7 sınıf ingilizce test ingilizce 7. sınıf testleri 7. sınıf ingilizce did 7. sınıf ingilizce testler
Sınıf (biyoloji): Sınıf (Latince Classis), (İngilizce Class), Eki : -opsida
Sınıf mücadelesi: "Sınıf mücadelesi" ya da "sınıf savaşımı" kavramını ilk olarak Karl Marx ele almış ve 1848 yılında Friedrich Engels'le birlikte kaleme aldığı Komünist Manifesto adlı eserde "Şimdiye kadarki bütün toplumların tarihi, sınıf savaşımları tarihidir" demiştir . Marx'a göre, kapitalizmde üretici pozisyonda bulunan ama bu pozisyonuna karşın üretim araçlarının burjuvazinin özel mülkiyetinde olmasından dolayı sömürülen işçi sınıfının, bu sömürüden kurtulması için burjuvazinin iktidarına son vermesi ve üretim araçlarını kamulaştırması gerekmektedir.
Taksonomi: Taksonomi (Grekçe ταξινομία < τάξις taksis, «düzenleme», ve νομία nomia, «yöntem») ya da sınıflandırma bilimi, canlıların sınıflandırılması ve bu sınıflandırmada kullanılan kural ve prensipler.
Sınıf bilinci: Sınıf bilinci, siyasal ve toplumsal bir ögreti olarak Marksizm'de kilit kavramlardan birisidir. Bunun ardında hem bir sınıf teorisi hem bir İdeoloji teorisi ve hem de bir Tarih perspektifi sözkonus edilmektedir.
İngilizce edebiyat: İngilizce Edebiyat, İngilizce olarak icra edilen edebiyat türüdür. Bu alanda eser veren sanatçıların ille de İngiliz olması gerekmez.
İngilizce Vikipedi: İngilizce Vikipedi (İngilizce: English Wikipedia), Vikipedi'nin İngilizce sürümü. İlk Vikipedi sürümü olarak, 15 Ocak 2001'de başlatıldı.
Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi: Yabancı dil olarak İngilizce eğitimi, anadili İngilizce olmayan kimselere, İngilizce konuşulan ülkelerde veya kendi yaşadıkları ülkelerde verilen İngilizce eğitimidir.
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı (İÖLP), 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile T.C.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir